“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen.
Als je ver wil komen, zoek dan de samenwerking.”

Cornelis Lemstra

Chief Operating Officer

Race for excellence: duurzaam continu verbeteren

Voor LINKIT betekent excellence “duurzaam continu verbeteren”. Een combinatie van kwaliteitsmanagement en duurzaamheid. 

Kwaliteitsmanagement


Het vinden en binden van (IT) professionals is onze continue ambitie waar we iedere dag aan werken. Om aan deze ambitie invulling te geven streven wij naar een excellente bedrijfsvoering. Door middel van ons innovatieve kwaliteitsmanagementsysteem, welke als eerste IT-bedrijf in de Benelux volgens ISO 9001:2015 is gecertificeerd, werken wij iedere dag aan een betere dienstverlening.  

Duurzaamheid

Voor LINKIT is duurzaamheid een kwestie van met z’n allen over gaan tot actie. Dit met een trots gevoel over wie we zijn en waarom we dit doen. We hebben daarvoor de volgende pijlers gedefinieerd:

 

Human capital

Onze business bestaat uit mensen, daarom geven wij de aandacht die zij verdienen. Op het gebied van gezondheid en ontwikkeling van onze mensen willen wij vooruitstrevend zijn. Dit is goed voor onze business en onze mensen.

 

Gezonde mensen zijn blije mensen. Een gezond bedrijf is een blij bedrijf. Het gaat om een constante balans tussen belasting en belastbaarheid.


Onze planeet

We zorgen ervoor dat ons hoofdkantoor een aansprekende plek is op het gebied van duurzaamheid. Een plek waar we graag onze relaties uitnodigen. 

 

LINKIT en haar maatschappelijke betrokkenheid

We hebben een rol in de maatschappij waarin we ons bewegen. Die rol diepen we uit, maken we socialer, empathischer en meer betekenisvol. In de samenwerking met een lokale basisschool brengt LINKIT haar rol als maatschappelijk betrokken organisatie tot leven. Sinds 2014 brengt LINKIT op eigen wijze IT-vaardigheden (programmeren) in het curriculum van het basisonderwijs. 


Lees meer over de samenwerking